Irjalan Omakotiyhdistys ry. vuokraama
puh. 040 - 766 0139
Email: makasiinivaraukset[at]irjalanomakotiyhdistys.fi

Irjalan Makasiinin vuokraus.

Toivotamme teidät tervetulleiksi viettämään erilaisia juhlia sekä kokouksia Irjalan Makasiinille!

Irjalan Makasiini on osa Irjalan kartanon pihapiiriä ja se sijaitsee hyvien yhteyksien päässä noin 5 km itään Tampereen kaupungin keskustasta. Entinen viljamakasiini kunnostettiin talkoovoimin Irjalan Omakotiyhdistyksen toimesta vuonna 1988 jonka jälkeen sitä on vuokrattu erilaisiin juhla- ja kokouksiin niin, että siitä on tullut hyvin suosittu juhlapaikka.

Tilat käsittävät kaksi salia, joista toisessa on erityinen tila tanssijoille. Lisäksi tilassa on ajanmukainen keittiö laiteineen ja saniteettitilat sekä täydellinen astiasto 100:lle henkilölle. Tilojen suurin henkilölukumäärä on 180 henkilöä.

Juhlatalossa  on mm. suorakaiteen muotoisia 160 cm:n pituisia mäntypöytiä 9 kpl,
pyöreitä halkaisijaltaan 108 cm:n suuruisia mäntypöytiä 9 kpl, mäntyisiä pirtin penkkejä 20 kpl,
selkänojallisia mäntyisiä tuoleja 30 kpl, selkänojallisia muovituoleja 45 kpl sekä pieniä tarjoilu-
pöytiä 8 kpl.

Talon varaukset ja esittelyt voi sopia lähemmin
Puh. 040-766 0139 tai sähköpostilla osoitteeseen
makasiinivaraukset[at]irjalanomakotiyhdistys.fi

(Huom! Roskapostin välttämiseksi sähköpostiosoite pitää kirjoittaa lähettäjän toimesta lähetettävään sähköpostiviestiin).

Irjalan Makasiinin tiedustelut ja
varaukset sähköpostilla: